Aquest estiu gaudirem de novetats a l’Embarcador del Ter de Manlleu. A
partir del dissabte 22 de juny, tindrem un nou servei de sopars al
costat del riu amb la idea de seguir oferint productes ecològics i
locals, però amb un altre format.
Cada dia, excepte dilluns, ens acompanyaran diferents parades que oferiran àpats variats cada vespre per sopar:
– Dimarts i dimecres: Pizzes fetes amb ingredients de proximitat, amb massa mare i al forn de llenya, amb Lluna Plena
– Dijous: Cous Cous de verdures amb guarnicions veganes, productes de proximitat i temporada, amb Food Meraki
– Divendres: Empanades farcides de verdures i llegums, alternativa amb proteïna d’origen vegetal, amb Food Meraki
– Dissabte: Focaccia amb massa lleugera, alveolada i cruixent, coberta abundantment de verdura fresca de temporada, amb Mas Corcó Pagesos Forners
– Diumenge:
Entrepans planxats, burguer eco de vedella i poltre, cuina de muntanya,
producte local i ecològic del Ripollès, la Vall del Ges, Orís i el
Bisaura, amb La Tartana
Amb aquesta nova experiència, que
esperem que pugueu gaudir al màxim, iniciem nou horari d’obertura de
l’Embarcador del Ter de Manlleu. L’espai obrirà de dilluns a divendres
de 4 de la tarda a les 12 de la nit i dissabte i diumenge de les 11 del
matí a les 12 de la nit.
Des del mateix Embarcador seguirem oferint tapes i begudes de productes locals, de proximitat i ecològics,
com l’hummus, formatge madur, iogurt i gelats entre d’altres, que en
podreu gaudir tot el dia, tan al migdia a l’hora del vermut, com a la
tarda o vespre. També tindrem la tradicional llimoneta del Ter, vermut casolà i cervesa local Pilster entre d’altres.