Pàgines

divendres, 20 de juny del 2014

ja tenim obert


A PARTIR DE DEMÀ, DISSABTE 21 DE JUNY, L'EMBARCADOR DEL TER ESTRENA HORARIS:

ENS TROBAREU CADA DIA DE 12h A 1h DE LA NIT (excepte dilluns que s'obre a les 17h).

I NO US PERDEU LES NOVETATS! AQUEST ANY..... PIZZES ELS DIJOUS!!

  El projecte de l'Embarcador del Ter es va iniciar fa dinou anys, i encara avui conserva els mateixos objectius que als seus inicis. En primer lloc, l'embarcador persegueix la finalitat de poder apropar les persones al riu, per sensibilitzar-les amb els valors naturals, culturals i socials que el riu ens pot aportar. En segon lloc, l'Embarcador vol ser exemple i difusor del consum conscient i responsable. Finalment, com a Grup de Defensa del Ter, esperem que l'Embarcador sigui un punt per difondre i visualitzar la tasca de l'entitat.

Són aquests objectius els que donen sentit a l'Embarcador, i els que justifiquen el seu model de serveis.

Amb el temps, l'Embarcador ha deixat de ser un bar on només es servien refrescos, per convertir-se en un punt de trobada on gaudir d'una oferta lúdica i cultural, i un espai on poder conèixer i consumir productes de la terra, de productors locals.

L'oferta lúdica i cultural ve de la mà de les Llunes del Ter, que cada dijous i diumenge ens presenten actuacions d'artistes locals, que mostren la seva tasca i amenitzen l'ambient. Les Llunes del Ter es coorganitzen amb l'Ateneu de Manlleu.