Pàgines

dimarts, 2 de juliol del 2013

Obrim temporada a l'Embarcador i les Llunes del Ter!

"
Sembla que la calor definitivament s'instal·la a casa per passar-hi l'estiu. És per això que l'Embarcador del Ter de Manlleu, espai gestionat per nosaltres - pel Grup de Defensa del Ter - , dóna el tret de sortida a l'horari d'estiu: l'Embarcador serà obert cada dia de les 12h del migdia a la 1h de la nit (excepte els dilluns, que obre a les 17h) a partir d'aquest dissabte 22 de juny.

Després de més de 15 anys, l'Embarcador del Ter continua essent un espai indispensable per les tardes i vespres d'estiu a Manlleu. El servei de bar de l'Embarcador conserva el caràcter proper, coherent i reivindicatiu del principi, i per això continua apostant per productes ecològics i de proximitat, potenciant un model econòmic de les persones i per les persones, i que vetlli pel respecte al medi. Cada dimarts i dimecres podreu sopar carn ecològica a la brasa i, cada dia tornar a beure
llimoneta, la nostra estrella per moments de forta calor.

La ubicació de l'Embarcador - al Passeig del Ter de Manlleu- i les propostes d'activitats que s'hi ofereixen, persegueixen l'objectiu principal d'apropar les persones al riu i donar-los l'oportunitat de gaudir del que ens ofereix: un espai natual i social per compartir. En aquesta línia, un any més, ja disposem de la programació cultural i d'espectacles de les Llunes del Ter, organitzades conjuntament amb l'Associació Pro-Ateneu de Manlleu, i que es realitzen cada dijous a les 22h i cada diumenge a les 19h al mateix espai de l'Embarcador. No us les podeu perdre!


Com a novetat, cada divendres i dissabte, un dinamitzador ens prepararà activitats lúdiques, adreçades a un públic familiar, que permetran conèixer i gaudir l'entorn a partir de dinàmiques, jocs i tallers 

Us esperem a tots i totes doncs, per oferir-vos les propostes més fresques i ecològiques de l'estiu: les de l'Embarcador!

" - "Substitueix aquest text per tot allò que desitges que no es vegi".